2008. március 20., csütörtök

A Föld Órája 2008

Az alábbi levelet ma kaptam testvérklubunk, a Misogi Aiki Dojo vezetőjétől:

Sziasztok!
Ismét nem Aikido - de Misogi!
Nevünk ugye megtisztulást jelent, és ehhez nagy mértékben hozzá tudunk járulni azzal, hogy jövő szombaton (márc. 29.) 20.00-21.00 óráig kikapcsoljuk az áramot ott, ahol vagyunk.
Ezzel a Földet jelentősen tehermentesítjük és magunk is tudatosabbá válunk azáltal, hogy végre mi is gondoskodunk arról, aki számos parazita megnyilvánulásunk ellenére gondoskodik rólunk: a Földről. Danvizsga előtt egyébként is ez egy jó ómen!
Ld. az alábbi videót: idén a Föld számos nagyvárosa csatlakozik a Föld Órájához - akárcsak mi :)

Üdv:
Gábor
Misogi Aiki Dojo

"A világon elsőként, 2007. március 31-én Sydneyben több mint 2 millió ember (cégek és háztartások egyaránt) kapcsolta le az áramot egy órára - a Föld Órájára, erőteljes nemzeti és világméretű üzenetet küldve arról, hogy van lehetőség tenni a globális felmelegedés ügyében.

2008. március 29-én este 8 órakor a Föld Órája világméretűvé válik, hiszen világszerte városok és emberek milliói csatlakoznak a programhoz a bolygónkat a legnagyobb mértékben fenyegető kérdésben. Ha szeretnél te is tenni valamit, kérlek, 2008.március 29-én este 8 órakor te is kapcsold le egy órára az áramot. Kérlek, küldd tovább ezt a levelet minél több ismerősödnek, és nézd meg az alábbi web oldalon látható videót, mely a tavalyi Föld Órájáról készült:
http://www.youtube.com/user/Earthhour2008