2010. október 21., csütörtök

Edzőtábor változás!!!

Sziasztok!

A mai nap azt a rendkívül szomorú hírt kaptuk Olaszországból, hogy Pietro sensei sajnos nem tud eljönni a hétvégére meghirdetett pécsi edzőtáborra.
Miután felocsúdtunk az első sokkból a következőt találtuk ki Pietro sensei "tanítványaival" és a honi vezető mesterekkel konzultálva:

Átszervezzük a tábort a Vicenzai Dojo találkozó mintájára. Az edzéseket az eredeti kiírásnak megfelelően megtartjuk úgy, hogy a következő mesterek fogják azokat vezetni:

Marchesano Roberto 5. Dan
Albanese Antonio 5. Dan 
Márton Imre 5. Dan 
Molnár János 5. Dan 

A pontos edzésbeosztást majd pénteken tudjuk elkészíteni. Mivel nagyon sokan - az ország minden csücskéből - erre az edzőtáborra szánták a hétvégéjüket (esetleg családostul, barátokkal) az időponton nem változtatunk (az elkötelezettségek miatt igazából nem is nagyon tudnánk).

Az eredeti kiírástól való eltérés miatt azonban a tábor részvételi díjai a következőképpen alakulnak:
  • ha valaki a fentiek miatt visszamondja előzetes regisztrálását természetesen az általa befizetett összeget visszatérítjük. Ehhez kérjük egy nevet, befizetett összeget és egy cél számlaszámot küldjetek el a következő email címre: jakab@taxteam.hu
  • azoknak, akik már regisztráltak és részt is vesznek a táboron az előregisztráció díjába beszámítjuk a szombati bankett költségét (2000 Ft), így azon ingyen vehetnek részt.
  • akik nem előregisztráltként vesznek részt az egész programon azoknak a teljes díj 6000 Ft.
  • akik nem az egész programra jönnek az edzések díja egységesen 2000 Ft/edzés.
A fentiek ellenére remélem sokan megtiszteltek minket jelenlétetekkel és egy kiváló edzőtábort tudunk lebonyolítani a hétvégén.

Sportbaráti üdvözlettel:
Veres Balázs