2012. június 16., szombat

Nyári szünet és költözés

A Kokoro Aikido Klub Szent István téri utolsó edzése június 14-én volt. Az iskola a nyári szünet idejére zárva tart, szeptembertől pedig új helyszínen működik majd.

Az új épület szerencsére a közelben van. A pontos cím: 1054, Budapest, Szemere utca 3., ami nem összekeverendő a Szemere utca 5. alatt működő Szemere Bertalan Általános Iskolával!

Az új helyszínt sajnos még nem láttam, de annyit tudok, hogy a tornaterem a jelenleginél kisebb lesz, viszont a tatamizott rész ugyanakkora marad. Az időpontok sem változnak és a terembérlet is marad a jelenlegi.

A nyári szünetben június végéig, pontosabban az agárdi nyári edzőtábor kezdetéig szokás szerint a Margitszigeten edzünk minden kedden és csütörtökön. 18:15-ig gyülekezünk a Margit-hídhoz közeli zenélő szökőkút előtt és onnan vonulunk át egy megfelelő helyre, ahol 20:00-ig eszközös gyakorlás lesz. Gi nem kell, elég egy kényelmes, sportos szerelés és persze jo+bokken.

Aki teremben szeretne edzeni ebben az időszakban is, annak a BME és Kannagara dojo-kat ajánlom, ők vannak hozzánk viszonylag közel.

Júliusban egyáltalán nem lesznek Kokoro-s edzések, augusztusban pedig szintén a szigeten leszünk, amennyiben összejön egy minimum létszám. Erről a zárt Facebook csoportunkban fogok eseményt létrehozni és ha legalább négyen adnak pozitív visszajelzést, akkor én is ott leszek aznap.

Akivel szeptemberig nem találkoznék, annak jó nyaralást kívánok és ne felejtsd el, hogy már az új helyre kell majd jönni.