2014. augusztus 31., vasárnap

Idénykezdés + Günther kurzus

Remélem, mindenkinek jól telt a nyár és ki-ki a maga módján kipihente, vagy épp lefárasztotta magát. A lényeg, hogy szeptember 2-től folytatódnak az edzések a Szemere utcában.

Annyi változás történt csak, hogy mostantól a 4. emeleti tornateremben fogunk edzeni. Akik a Bazilikánál is edzettek már velünk azok újra otthon érezhetik magukat.

Ezt a termet még nem láttam, de elmondás alapján nagyobb a lentinél. Érkezéskor a portásnál érdeklődjetek arról, hogy hol tudtok öltözni és melyik lépcső visz a terembe.

A kezdés utáni harmadik hétvégén már HBSE szervezésű rendezvényen is részt vehettek. Régi tanítónk és barátunk, Günther Steger (6. dan) jön Budapestre a szeptember 19-i hétvégén.

Akik szép emlékekkel mentek haza a nyári fonyódi Donovan Waite kurzusról, azoknak szintén jó hír, hogy az október 10-i hétvégén Aradon tart kurzust. A HBSE már többször képviselte magát Aradon és a helyiekről tudni kell, hogy nagyon jó vendéglátók. Érdemes összeállni pár autóval és leutazni arra a hétvégére.

Aki pedig inkább nyugatra menne az ősszel, vagy repülésre vágyik, Donovan sensei az október 25-i hétvégén Brüsszelben tart kurzust.