2017. május 30., kedd

Idényzáró Kokoro 3x3

Hamarosan vége az idénynek, de a nyári szünet előtt még egy utolsó különlegességgel készülünk nektek: A Kokoro Aikido Klubnak immáron 3 aktív sandanja, azaz 3. dan fokozatú tagja is van. A jövő keddel kezdődő 3 edzésen át tartó sorozatban mindhárman bemutatkoznak, mint edzésvezetők.


Eberhardt Gábor, 3. dan


Az első epizód gazdája Eberhardt Gábor lesz, ő tartja a június 6. keddi foglalkozást. Gábor a BME Aikido Dojoban kezdett, ami a HBSE legjobb tanárainak volt keltetője. Azon kevés nagytermetű Aikidokák egyike, aki megtanulta hatékonyan használni az átlagosnál hosszabb végtagjait, stílusa nagyívű mozdulatainak köszönhetően elegáns és mégis erőteljes.
Miczán László, 3. dan


A második epizód gazdája a legfrissebb 3. danosunk, Miczán László lesz, ő tartja majd a június 8. csütörtöki foglalkozást. Laci a Kokoro Aikido Klub egyik első tagja, aki elszánt kitartásával és laza, de mégis tisztelettudó közvetlenségével sokunknak mutat jó példát. Némi rutinja már van az edzésvezetésben, mert második éve segít ki a Kokoro hétköznapi foglalkozásain, de önállóan még ő is ritkán vezetett edzést.
Faragó András, 3. dan


Az utolsó epizód gazdája Faragó András lesz, azaz június 13. kedden ő tartja a foglalkozást. András régi motoros a hazai Aikido világában, sőt ifjabb korában Karatéval is foglalkozott. Fogadjátok szeretettel!