A klub


Edzések

Klubvezető: Békési Péter (4. dan Aikikai)

Edzésrend, időpontok:
Kedd Csütörtök
 18:00-19:00 
 kezdő + középhaladó 
 kezdő + középhaladó 
 19:05-20:00 
haladó
haladó

Rendszeres edzéseink kezdőtől a haladó szintig mindenkinek szólnak, de vendégeket is szívesen látunk. Az edzéseket egyórás bontásban tartjuk három szintnek megfelelően, de minden edzés mindenki számára nyitott. A foglalkozásokon elsősorban felnőttek (17+ év) vesznek részt, de aktív szülői felügyelettel gyerekek is becsatlakozhatnak.

Kezdő
Alapmozdulatok, lépések, gurulások, alaptechnikák elsősorban kezdőknek, de olyan haladók is beállhatnak, akik az alapokat szeretnék újraépíteni, vagy pontosítani.
Időpontok: Kedd, Csütörtök: 18:00 - 19:00

Középhaladó
Kondicionáló jellegű edzés, elsősorban a kyu- és dan szintű vizsgatechnikák alapos begyakorlására.
Időpontok: Kedd, Csütörtök: 18:00 - 19:00

Haladó
Komplexebb technikák, kombinácók, érdekes variációk. A tematikától függetlenül az edzés nyílt, a kezdők és középhaladók is beállhatnak.
Időpontok: Kedd, Csütörtök: 19:05 - 20:00
Edzésvezető: Békési Péter, 4. dan

Helyszín

Szent István Általános Iskola, Budapest, V. kerület, Szemere utca 3.

Az edzések helyszíne megközelíthető a 3-as metróval a Nyugati téri, vagy a 2-es metróval a Kossuth tér megállótól.
Fontos tudni, hogy az iskolával azonos tömbben, de egy házszámmal arrébb egy másik iskola működik, ahol nincs Aikido edzés. A "mi iskolánk" bejárata fölött a "LEÁNYOK" felirat található, mivel régen ez egyetlen iskola volt külön fiúknak és lányoknak.
Kokoro eseménynaptár a rendszeres edzésekkel és általunk rendezett, vagy ajánlott kurzusokkal: http://goo.gl/P06AyL
Kik vagyunk?

A Kokoro Aikido Budapest az Aikido Sansuikai Budapest részeként a Sansuikai International szervezet tagja, amit Yoshimitsu Yamada Shihan alapított nemzetközi tanítványai számára. A Sansuikai szervezet tagjait Yamada Sensei képviseli a USAF szervezetben és az Aikikai Hombu Dojoban is. A Kokoro Aikido Budapest edzéseit Békési Péter vezeti.